Forum -> choroby serca, chorobami cywilizacyjnymi?
| Tytuł: | choroby serca, chorobami cywilizacyjnymi? |
| Autor: | karolina 12.5.2010, 04:52 |
| Wydaje mi się, że kiedyś ludzie nie chorowali tak często na choroby serca, a dzisiaj jest to niestety powszechne zjawisko. Stres, używki, większe spożywanie toksyn przez człowieka oraz zła dieta spowodowały, że choroby serca stały się chorobami cywilizacji. | |
| Tytuł: | Serce |
| Autor: | Marysia 12.5.2010, 04:52 |
| Trzeba dbać o swoje serce, palacze nie wiedzą jak bardzo ryzykują, a przecież tylu ludzi czeka na przeszczep... | |
| Tytuł: | serducho |
| Autor: | dragon 12.5.2010, 04:52 |
| każdemu kiedyś stanie pikawa i niestety koniec. | |
| Tytuł: | heart |
| Autor: | melisa 12.5.2010, 04:52 |
| Skoro każdy umrze to po co o siebie dbać tak? Najbardziej denerwują mnie palacze, których wymówki ograniczają się do \"bo na coś trzeba umrzeć\"...Trzeba dbać o swoje serce, nawet nie tyle, że po to, żeby żyć jak najdłużej, ale po to, żeby żyć naj najdłużej w zdrowiu. Co to za życie jak Cię na starość wszystko boli. Lepiej zapobiegać niż później jęczeć. | |
| Tytuł: | choroby serca |
| Autor: | Haneczka 30 12.5.2010, 04:52 |
| A ja zauważyłam u siebie, że często gdy zasypiam to przeszkadza mi jakieś wściekłe kołatanie serca, które słyszę wszędzie w uszach, w głowie, w klatce piersiowej. Czy coś można na to poradzić? Co to może być | |
| Tytuł: | choroby serca, chorobami cywilizacyjnymi? |
| Autor: | winka_28 12.5.2010, 04:52 |
| powinnaś uważać na tryb życia, zbyt dużo stresu i złe odżywianie może przynosić takie właśnie skutki | |